U ontvangt een bevestigingsmail met een track & trace nummer als uw bestelling is verzonden. Hiermee kunt u bekijken op welke dag, en tussen welk tijdstip het pakketje bezorgd zal worden.

IN AANMERKING KOMEN VOOR RETOURNERING OF VERVANGING

Retourneren en of vervangingen worden alleen in behandeling genomen als ze zijn gevalideerd en georganiseerd door onze klantenservice. Stuur een e-mail naar info@dumayar.com om te bevestigen dat uw probleem wordt opgelost. Wij geven u dan het retouradres.

Bij DU´ MAYAR heef u het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour vanuit huis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Raadpleeg hiervoor de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven. Indien u gebruik maakt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om dit recht uit te oefenen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van u retour terugstorten, mits het product in goede orde is ontvangen. Indien het product of verpakking beschadigd is, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Ga dus zorgvuldig om met het product en zorg ervoor dat het in de originele verpakking zit voor retournering. Terugbetalingen worden gedaan volgens de betalingswijze van uw bestelling en rekening houdend met de kortingen die op de bestelling zijn toegepast.

WAARSCHUWING: Open geen van de verpakking en verbreek de productzegels niet. Hierdoor komt uw product niet in aanmerking voor vervanging of terugbetaling.

BESTELLING ANNULEREN NADAT IK DEZE HEB GEPLAATST
Bestellingen worden automatisch in productie genomen en verzonden. Als ze eenmaal zijn geplaatst, kunnen deze niet worden geannuleerd.